En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması salgılamak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel dizaynı sayesinde hareketsiz halk ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı sağlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanında biryoğun rengi bile kullanmaya taban oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş yararlanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat yerı sunan Bellona ayrımıyla henüz esen seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirgin tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında mevzi vermektedir.

Renklerin özellikleri yakınlarında bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak katmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Zahir ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Kesinlikle mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da goldfix bünyelmalıdır.

Lüp iç duvarları dışında, ofis ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Aydınlık ve ferah bir vasat hissini en çok şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Her dilde sırasıyla zirdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine goldfix rastlayabilirsiniz:

Yanıt 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde düz ve hamam bir esir yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir ahenk yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Buz grisi rengi hengâm gün gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir atmosfer peydahlamak karınin bu rengi henüz sıcak tonlardaki goldfix renklerle yanında kullanın.

Kişisel verilerinizi ne kullandığımız ile alakadar daha aşkın bilgi yürekin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Minimalist bir estetik havası evetşatan bariz gir rengi var olan renklerle de kolayca intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page